Fontweekend 26/05 – 29/05 2022

Oftewel het gezelligste weekend van het jaar. Boulderen in het grote magische bos van Fontainebleau. Dat bos ligt net ten zuiden van Parijs. Vanuit Leuven is dat ongeveer 4u rijden. Maar oh, oh, oh, wat is dat de moeite waard!!


Wie: Iedereen! jong oud, zelfs gezinnen doen mee. Je hoeft geen hard-core boulderaar te zijn, integendeel, het is een gelegenheid om het bouderen zelfs te leren kennen. Iedereen helpt elkaar op elk niveau. Je krijgt een introductie over hoe veilig spotten en over ecologie en het gebruik van magnesium.


Wanneer: Donderdag 26/05 tot zondag 29/05! Donderdagmiddag komt iedereen op eigen ritme toe. Kom je pas in de avond? Let dan op want de camping is vanaf zonsondergang gesloten voor auto’s, dan moet je parkeren langs het hek en lopen tot aan de bivakzone. Bij heel slechte weersvoorspellingen lassen we maandag ten laatste de boel af.

Hoe: we hebben een grote plek gereserveerd op camping “Les Pres” in Grez-sur-Loing. We kamperen dus samen en kunnen zelfs allemaal samen koken. We spreken op in de ochtend telkens een gebied af waar we die dag gaan klimmen. Er worden crashpads en topo’s door de club voorzien.

Zelf te voorzien: Goed weer! kampeerspullen, slaapgerief en eventueel stoeltje ter ontspanning. Klimspullen: schoenen magnesium, grepenborsteltje en een extra crashpad kan nooit kwaad! Eten dien je ook zelf mee te nemen (als ontbijt kan er gezamenlijk brood besteld worden bij de bakker) al zullen er wel kampvuur-snacks en wat drank door de club voorzien worden aan democratische prijzen.


Vervoer: We proberen iedereen mee te krijgen via de carpoolapp.


Inschrijven: Voor het hele weekend betaal je een kleine admin-kost van 10 euro (leden en zelfs voor niet-leden)! Je kan je inschrijven  via deze module.

Na inschrijving krijg je van ons via mail nog de allerlaatste info over de camping-afspraken en klimlocaties. Heb je nog vragen of wil je ‘s morgens meehelpen met naar de bakker gaan of het ontbijt klaar te zetten? Laat iets weten op steave@klimclubhungaria.be.