Sportklimmen, KVB-opleiding, klimtreffen of bergklimmen!

 • Sportklimstage Siurana(6b-7a): het doel van deze stage bestaat erin jouw klimprestatie op rots naar een
  hoger niveau te tillen. Er wordt gecoacht op meerdere vlakken (o.a. mentale en technisch/tactische
  klimvaardigheden, blessurepreventie, sportvoeding, …) en zoveel mogelijk op maat van elke klimmer
  gewerkt. Bij deze stage ligt de focus op het voorklimmen; een min. niveau van 6b is vereist.
 • KVB 3 multi-pitch (5a): Een intensieve opleiding “outdoor voorklimmen (KVB 3)” in Frankrijk aan. In deze cursus leer je de vaardigheden nodig om op een veilige manier zelfstandig voor te klimmen op behaakte routes van zowel één als meerdere touwlengtes. Achteraf kan je je inschrijven voor een examenmoment KVB3.
 • Klimtreffen Frankjura (min. 5b-5c): Deze zomer trekken we voor ons klimtreffen richting de prachtige Frankenjura. Samen klimmen en kamperen in een veelzijdig en wereldklasse klimgebied op slechts 6u rijden. Een ‘must-do’ voor elke klimliefhebber, van recreant tot fanatico!
 • Sportklimstage Frankenjura (6c-7a): Via techniek, tactiek en mentale training tilt onze ervaren klimcoach jouw klimprestatie op rots naar dat hogere niveau. Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan hierbij centraal. Je krijgt uitdagende klimroutes voorgeschoteld in de Frankenjura en verblijft op een gezellige camping in hartje natuur. Hard klimmen in combi met een plezierige groepssfeer en dit op een toplocatie!
 • Bergbeklimmen voor beginners: Wil je je eerste toppen beklimmen en leren hoe je dit op een veilige manier zelfstandig kan doen? Dan is de cursus ‘bergbeklimmen beginners’ de juiste cursus voor jou! Aan de hand van een voorbereidingsweekend en een week in het buitenland leer je alle nodige technieken voor beklimmingen van het niveau F tot PD (Facile tot Peu Difficile).