Klimmen en koffie = mood, focus en energy! (wegens succes verlengd tot 30/06!)

  • Posted on: 26 April 2021
  • By: pieter_a

Klimclub Hungaria wilt iets extra, iets nieuws doen voor haar leden en is het niet cool als we overal een klimwand kunnen meenemen? Wel, we bouwen op dit eigenste moment een aanhangwagen met boulderconstructie om eender waar leuke klimmomenten te creëren!
Om dit af te werken tot een pareltje verkopen we duurzame koffie van Ray&Jules. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Hoe meer koffie je kan verkopen, hoe meer centen we in deze klimtrailer kunnen steken! Bestel een proefpakket voor jezelf, een voorraad voor later, een pakket als kado voor je vriend, je buur, je familie… laat je gaan want de persoon die de meeste kilo’s koffie achter zijn naam heeft staan, wint een een persoonlijke coachsessie voor twee personen door Tess ter waarde van € 75! Kijk zeker nog eens naar ons promofilmpje!

BESTELFORMULIER

Wat is een bouldertrailer?

De klimtrailer is een initiatief van Klimclub Hungaria met als doel een mobiele klimstructuur aan te bieden eender waar. Deze plaatsen we op compleet nieuwe locaties voor neige clubactiviteiten of om samen boulders mee te bouwen en uit te testen. Je kan deze bouldertrailer ook huren voor op je feestje of tijdens een evenement.

Wie zijn Ray&Jules?

Ray staat voor ‘zonnestraal’ en Jules van ‘joule’, de eenheid voor energie. Dit duo is de visie voor een innoverende koffiebranderij die tegen 2050 de koffie industrie 100% petroleum-vrij en 100% fair willen maken. Een speerpunt is hun zelfgebouwde trage brander op zonne-energie. We zijn fier op deze partner.

Maar zij kunnen dit zelf nog veel beter uitleggen: www.ray-jules.com

Wat is het aanbod?

Het pakket bevat enkel 100% Arabica- koffies, meer bepaald 3 "single origin" coffees uit Centraal- en Zuid-Amerika. Arabica wordt hooggelegen verbouwd en bevat daardoor minder cafeïne en heeft een gevarieerder smaakprofiel. Single origin is een brede term die verkopers gebruiken voor koffies afkomstig van een bepaalde plaats waarbij die plaats/terroir betekenis krijgt door de smaak typerend voor deze koffie. Dit kunnen bonen zijn afkomstig van één boerencoöperatieve, een specifieke oogst , een welbepaalde periode waarbinnen de koffiebonen geplukt worden.

Ontdek "Sunny Joe" uit Peru, een zachte koffie met fruitige en notige toetsen. "Mighty Mary" uit Honduras, een lekker pittige koffie met mild-krachtige afdronk en boordevol chocolade aroma's. En "Brilliant Ben" uit Brazilië, een krachtige koffie met veel body, ideaal om de dag mee te starten.

Wat kan jij doen?

Je kan ons ondersteunen op drie verschillende manieren:

1) De leukste manier natuurlijk is door ontzettend lekkere koffie te kopen via onze link hieronder.

• Ga naar het BESTELFORMULIER
• Selecteer de koffie die er voor jou het beste lijkt.
• Als jij voor de prijs gaat, schrijf dan zeker jouw voornaam + achternaam in het prijzenvakje. Ook anderen kunnen hier jouw naam invullen!
• Klik op ‘verzenden’
• Ontvang de bedankingsmail met betalingsgevens in je mailbox (kijk zeker in de SPAM-folder)

2) Maak met dit sjabloon reclame voor onze actie op je werk, je chiro of aan je straatvenster en help ons zo met onze koffieverkoop! Laat hen zeker jouw naam vermelden bij de bestelling. Hoe meer kilo koffie er op het einde van de rit op jou naam staat, des te meer kans je maakt op een persoonlijke coachles voor twee personen door Motion-Coaching ter waarde van € 75!

3) Deel onze berichten op facebook en/of instagram en help ons om zoveel mogelijk te verkopen!

Wat na je bestelling?

De inschrijvingen voor de koffieverkoop sluiten om 30/06 (verlengd wegens succes!) en wij zullen jullie contacteren voor de levering van de koffie. De winnaar van de prijs wordt aangekondigd 7/07. Wie tijdens de maand mei een bestelling geplaatst heeft zal binnenkort een berichtje krijgen voor een eerste ophaling van de koffie. De volgende lading komt eraan begin juli! Hou dus zeker onze webpagina, facebook of instagram in het oog! Maar eerst….koffie (ver)kopen!