Fontweekend 18-20 Mei

  • Posted on: 25 April 2018
  • By: Jasper

Beste Hungarianen en soortgelijke,

Dit weekend is het weer zover, tijd voor een weekendje patser-gedrag in de bossen van Fontainebleau. Een ideale gelegenheid om met z’n allen nog eens volop te genieten van de magische natuur en rotsblokken in het bouldermekka van Europa.

We kamperen naar goede gewoonte op Camping Les Prez in Grez-sur- Loing ten zuiden van het bos en gaan overdag op verschillende plekken in het bos boulderen. Je hebt dus geen touw of gordel nodig. Enkel schoentjes en een goede spotter.

Om op de verschillende locaties te komen kan je zelf rijden maar meestal wordt er flink gecarpoold. Zo worden ook crashpads gedeeld vindt je wel ergens een
topo om in te kijken. Je leert verborgen parels van de klimgebiedjes kennen en ‘s avonds eet je lekker mee van een echte klimmersmaal.

Iedereen is natuurlijk welkom, van jong tot oud, van beginner tot ervaren rot. Je bent steeds in gezelschap, maar moet wel zelfstandig kunnen kamperen. We hebben een groepsplaats voor tenten op de camping gereserveerd, maar zelfstandig familie-kamperen kan natuurlijk ook!

Indien er klimmers of ouders van jongeren meegaan en "en passant" ook graag de zaterdagavondmaaltijd klaarmaken op onze veldkeuken, laat dan snel iets van je horen, we zijn immers nog opzoek naar topchefs in openlucht! Inkopen doen wij.

Inschrijven kan nu hier We voorzien weer de mogelijkheid om ook tot ginder te kunnen carpoolen via de carpoolapp. Dit kan via deze link.
Ook kan je inschrijven om mee te eten.

Nog nooit in Fontainebleau geweest? Bekijk de foto's van vorig jaar in Mei hier en van in November hier.

Bij vragen kan je terecht bij hanneswauters1990@gmail.com

Tot snel!