Ongeval in klimzaal De Stordeur

  • Posted on: 8 January 2018
  • By: pieter_a

Beste klimvrienden,

het bericht is bij de meesten wel aangekomen. Bij sommigen al harder dan anderen. Gisterennamiddag is er een vrouw in de klimzaal de Stordeur naar beneden gevallen. Er was waarschijnlijk een probleem met de achtknoop. Het is een dramatisch voorval maar we kunnen jullie melden dat de vrouw leeft, geopereerd is en het relatief goed stelt. We wachten nog af hoe het verder gaat met haar, ze blijkt wel over een stevige portie levenskracht te bezitten. We staan in contact met de familie.

Voor iedereen die erbij was, die het heeft zien gebeuren of die de vrouw van naderbij kent is dit een emotionele slag, die anderen zich misschien moeilijk kunnen voorstellen. Klimzaaleigenaars Jo, Stien en Sam en Klimclub zijn dan ook erg begaan met de betrokkenen.

We roepen alvast aan alle betrokkenen die het moeilijk hebben met de situatie om bij de huisarts langs te gaan. Maar van ons uit nodigen we alle mensen die aanwezig waren die avond uit om woensdagavond om 19u in de klimzaal samen te komen om er over te praten en van gedachten te wisselen. Er zullen dokters aanwezig zijn. We weten dat dat belangrijk is voor mensen om om te gaan met de ervaring van de aanblik iemand te zien vallen of een zwaar gewonde te zien afvoeren. We voorzien een drankje in de vergaderzaal.

Voor de leden van KBF nog het volgende:
als je beroep wil doen op een (erkend) psycholoog mail dan eerst even reginald@kbfvzw.be om een dossier op te starten zodat je die de kosten later kan terug betalen.

Als je mensen kent die betrokken zijn mag je ze altijd dit bericht doorsturen.
En als je verder nog vragen hebt mag je die altijd richten aan
info@destordeur.be of info@klimclubhungaria.be

groeten
Klimclub Hungaria en Klimzaal De Stordeur