Klimsemester 2017 Sept - Dec Kick off

  • Posted on: 7 September 2017
  • By: Mieke

Dag allerliefste klimmers,
Jullie zaten te popelen voor de start van onze klimlessen, we weten het wel. Goed nieuws! Nu zaterdag 9e september starten de klimsessies weer.
Onze eerste training zal meteen op verplaatsing zijn in Boulder.one in Herent. Dit geldt ook voor de woensdaggroepen op 13 september.
Dan is het nog een half jaartje knallen in de UCLL sporthal waar de club de afgelopen zomer vakantie, met dank aan vele handen, veel nieuwe routes heeft gebouwd die op jullie wachten.
Het komende semester zullen we ons trainerskorps ook wat uitbreiden met nieuw talent en focussen we op kwalitatieve, maar met een dosis plezier, klimlessenpakket voor de allerkleinsten tot onze jeugdgroepen.
Meer info hierover vind je terug op de trainerspagina.
Verder op de planning voorzien we nog een clubavond in samenwerking met onze partner Kariboe winkel, naamsesteenweg, Heverlee waar je kan genieten, dankzij je lidmaatschap, van een mooie korting en steeds professioneel advies.
Dit jaar slaan ook de clubs Luak en Hungaria de handen in elkaar voor een mooie activiteit maar meer nieuws hiervan komt weldra.
Op onze planning dit semester staat ook een Font weekend en enkele rotsdagen voor initiatie. Kortom, het wordt weer een schitterend leuk half jaar! We kijken ernaar uit jullie te zien, horen en samen met jullie te klimmen.

https://www.facebook.com/KlimclubHungaria/
https://www.facebook.com/groups/klimzaalhungariaslocalheroes/
Join us today!
Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes van de club!
http://www.klimclubhungaria.be (onder de rechter menu balk)

Met sportieve groeten,
KlimClubHungaria Leuven