Inschrijfmodule jeugdtraining najaar 2017 (enkel voor nieuwe leden)

  • Posted on: 16 July 2017
  • By: pieter_a
Indien je nog een 2e e-mailadres wil opegeven, kan dit maar dit is niet verplicht. Voor ouders van leden van de groep Jeugd is dit wel aangeraden :)
De trainingen gaan telkens doorgaan in de klimzaal van de UCLL (voormalige KHL) in Heverlee (nabij het Heilig Hart Instituut). Meer info staat op onze website bij Trainingen OPGELET: Indien je wil inschrijven voor een proefles, gelieve de juiste leeftijdsgroep aan te duiden en 'proefles' te melden bij commentaar. Bedankt
Voor de verzekering is het verplicht dat je je lid maakt van KBF, dit is de overkoepelende organisatie. Bij je registratie kies je als discipline muurklimmen en selecteer je KlimClubHungaria (KCH) Leuven. Je zal daarna je lidkaart van KBF ontvangen waar achteraan onze Club gespecifeerd staat. Op vertoon van deze geldige kaart krijg je 20% korting in de Kariboe winkel in Leuven! Daarnaast organiseert KCH ook leuke activiteiten voor haar leden zoals een quiz, boulderweekend, spaghettislag en nog veel meer.
Gelieve ons een gsm nummer te bezorgen van een van de ouders indien er een dringende gebeurtenis voorvalt dat we u kunnen bereiken
Gelieve bijkomende info die relevant is voor de club of de trainers hier te verstrekken (bvb. medische info, hoogtevrees, etc.).