Fontweekend April 2017 - GEANNULEERD!

  • Posted on: 31 July 2016
  • By: koen.haeck
Datum: 
28 april 2017 (Hele dag) tot 30 april 2017 (Hele dag)

Wegens het slechte weer wordt het Fontweekend geannuleerd! Onze excuses, maar dit ligt niet echt in onze handen...

We gaan weer met z'n allen voor een TOP weekend naar de rotsen van Fontainebleau om te boulderen! Iedereen is welkom op dit KlimClub weekend: zowel leden van onze jeugd als volwassenen, kids, vrienden en familie. Via de inschrijvingsmodule dien je je te registreren voor dit weekend!

Heb je nog nooit op rots buiten geklommen? Ervaring is niet vereist! Boulderen is een vorm van klimmen maar zonder touw. Je klimt op rotsblokken met vaak kleine, korte (meestal krachtige routes) waarbij je kan vallen op een 'crashpad' of valmat. Je hebt steeds een 'spotter' bij je als je klimt: dat is iemand die je, indien nodig, begeleidt indien je zou vallen.

We zullen steeds gebiedjes zoeken waardat voldoende variatie is zodat zowel de beginnende klimmer als de meer ervaren zijn en haar gading vinden. De club zorgt ook - indien gewenst (zie inschrijvingsformulier) - voor catering tijdens het weekend (ontbijt+lunch aan 5€ voor leden, 7€ voor niet-leden, en ook avondeten aan dezelfde prijzen). Naar jaarlijkse gewoonte kamperen we op Camping Les Prés op de bivak weide. 's Avonds zorgen we voor een gezellig kampvuur en samenzijn. Als je geïnteresseerd bent om samen heen en terug te rijden en zo de autokosten te delen, kan je best eens kijken naar deze carpool regeling: je geeft aan of je rijdt en mensen kan meenemen, of je zet je in de wachtrij en kiest één van de beschikbare plaatsen...

Wat dien jij verder mee te brengen of te voorzien na je registratie:
- Eigen slaapgerief: tent, slaapmat, slaapzak, kussen
- Een kampeerstoeltje voor aan het kampvuur
- Minstens 1 bord, mok, beker, bestek
- Warme kledij (trui, jas, muts): s' avonds koelt het goed af!
- Douchehanddoek
- Klimschoenen :)
- Teenslippers (aan de rotsen is het makkelijker om hierop stappen van de ene boulder naar de andere)

Boulder
Outdoor