Nieuwsbrief

* indicates requiredv.z.w. klimclub Hungaria zal de informatie die u ons hier verschaft gebruiken om u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in onze club. Occasioneel zou er een goed woordje (lees: reclame) over onze commerciële partners in kunnen voorkomen. Dat is evenwel niet onze primaire doelstelling. Daarvoor krijgen wij graag uw toestemming:Je kan ten allen tijde van gedacht veranderen. Op onze nieuwsbrief is dan ook een unsubscribe linkje voorzien in de voettekst. Of wanneer je de klimclub hierover contacteert via info@klimclubhungaria.be doen wij ook het nodige.

We vinden uw privacy belangrijk. Moest u hierover vragen hebben nodigen wij u uit die te stellen. Door u in te schrijven verklaart u zich akkoord met de manier waarop wij uw gegevens gebruiken, in overeenstemming met onze privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.