Activiteiten

Informatie over de trainingen kan je vinden bij Trainingen >> jeugtrainingen 2016-2017

Datum Titel Extra
  • 22/10/2017 (Hele dag)
Rotsklimtreffen

Vandaag spreken we af aan de rotsen van Pont-à-Lesse. De bedoeling is hier niet om complete beginners de hele dag te begeleiden. Maar eerder om samen te klimmen met minder ervaren klimmers. Als je op een eerdere kliminititiatie al eens de beginselen aangeleerd kreeg en dat nog wel eens wil doen, maar misschien niet direct een klimpartner hebt, is dit de manier!! We spreken af op de parking achteraan het hotel. Meer info volgt op de website en op Facebook.

  • 27/10/2017 (Hele dag) tot 29/10/2017 (Hele dag)
Fontainebleau weekend

De formule is gekend. We gaan kamperen in het grote bos van Fontainebleau en spelen met z'n allen op de rotsblokken aldaar. We voorzien eten op de belangrijke momenten en zorgen ervoor dat iedereen elkaar terugvindt aan dezelfde rotsen. Pure fun, puur genieten is dat. Er herfstvakantie nadien, wie wil blijft natuurlijk! Inschrijven op de website!

  • 23/11/2017 - 20:00
Presentatie van Pete Whitaker

In samenwerking met de LUAK nodigen we Pete Whittaker uit voor een praatje. Pete is een Brit van 23 jaar. Ingewijden weten dat deze jongen al heel straffe dingen gedaan heeft zoals El Capitan all-free rope-solo en world fameus Cobra Crack. Dat wordt een gezellige avond! Uniek ook! Binnenkort een affiche op de website!

  • 14/12/2017 - 20:00
filmvoorstelling van Siebe en co over Torres del Paine

Eerder dit jaar beklom onze Siebe Vanhee in Patagonie een rots van 1200 meter die nooit iemand beklom. In verschrikkelijke condities, in 26 touwlengtes in 19 dagen! Een hallucinante prestatie. Dat deed hij samen met wereldberoemde Sean Villanueva en Nicolas Favresse. We deze 3 mannen hebben er een film van gemaakt en komen die gewoon voor ons allen voorstellen die avond! Gek hé! Be there, want veel kansen ga je daartoe niet krijgen! Meer info volgt nog.